Dat schrijft De Tijd.

De VRT-top is nog altijd volop aan het schaven aan een nieuw 'transformatieplan' om structureel meer dan 30 miljoen euro te besparen. Een aanvankelijk plan, waarin 286 jobs op de helling stonden, werd eind september weer ingetrokken omdat de Vlaamse regering minder geld voor de herstructurering wilde uittrekken dan de VRT had gehoopt.

De openbare omroep kreeg toen ook te horen dat ze de besparingen in twee jaar moest uitvoeren, in plaats van de vijf jaar die ze zelf voor ogen had.

Maar op dat punt doet de Vlaamse regering nu toch water in de wijn, heeft De Tijd vernomen. De top van de openbare omroep moet echter nog meer inkomsten en besparingen vinden om de rekening te doen kloppen.

(Belga/RR)

Dat schrijft De Tijd.De VRT-top is nog altijd volop aan het schaven aan een nieuw 'transformatieplan' om structureel meer dan 30 miljoen euro te besparen. Een aanvankelijk plan, waarin 286 jobs op de helling stonden, werd eind september weer ingetrokken omdat de Vlaamse regering minder geld voor de herstructurering wilde uittrekken dan de VRT had gehoopt. De openbare omroep kreeg toen ook te horen dat ze de besparingen in twee jaar moest uitvoeren, in plaats van de vijf jaar die ze zelf voor ogen had. Maar op dat punt doet de Vlaamse regering nu toch water in de wijn, heeft De Tijd vernomen. De top van de openbare omroep moet echter nog meer inkomsten en besparingen vinden om de rekening te doen kloppen. (Belga/RR)