Op dit moment staat Jakob Verbruggen op de set van 'House of Cards', waar hij volgens hln.be de komende weken de twee slotafleveringen van het vierde seizoen van de uiterst populaire Netflixreeks gaat regisseren. Een grote eer, als je weet dat Jodie Foster, David Fincher en Joel Schumacher hem voorgingen.

Verbruggen is met 'House of Cards' niet aan zijn proefstuk toe, als het gaat om grote televisiereeksen. Hij tekende onder meer voor de regie van 'The Fall', de Brits-Amerikaanse thrillerreeks, waarin Gillian Anderson de hoofdrol vertolkte. Eerder al regisseerde hij de VTM-reeks 'Code 37'. (AB)

Op dit moment staat Jakob Verbruggen op de set van 'House of Cards', waar hij volgens hln.be de komende weken de twee slotafleveringen van het vierde seizoen van de uiterst populaire Netflixreeks gaat regisseren. Een grote eer, als je weet dat Jodie Foster, David Fincher en Joel Schumacher hem voorgingen. Verbruggen is met 'House of Cards' niet aan zijn proefstuk toe, als het gaat om grote televisiereeksen. Hij tekende onder meer voor de regie van 'The Fall', de Brits-Amerikaanse thrillerreeks, waarin Gillian Anderson de hoofdrol vertolkte. Eerder al regisseerde hij de VTM-reeks 'Code 37'. (AB)