"No kissing, no fucking", "Khè da vo gi gedoan" en "Tja, ik heb nu eenmaal groot libidos". Het is slechts een kleine greep uit de gigantische berg oneliners die VT4 via Tempation Island de wereld in stuurde. Vijf pikt nu de draad weer op met een nieuw seizoen van het programma.

Temptation Island, a.k.a. 'de ultieme relatietest' staat voor een exotische locatie, afleiding en verleiding in de vorm van mannelijk én vrouwelijk schoon, en kampvuren waarbij de beelden heter zijn dan het vuur. In het programma proberen koppels namelijk te weten te komen hoezeer hun relatie bestand is tegen - hoe kan het ook anders - 'temptation'.

Wie in de voetsporen van Ciska en Gringo wil treden, of zijn/haar relatie eens dringend moet 'testen', kan zich inschrijven via de site. Oh ja, ook verleidsters zijn welkom. (EDW)

"No kissing, no fucking", "Khè da vo gi gedoan" en "Tja, ik heb nu eenmaal groot libidos". Het is slechts een kleine greep uit de gigantische berg oneliners die VT4 via Tempation Island de wereld in stuurde. Vijf pikt nu de draad weer op met een nieuw seizoen van het programma.Temptation Island, a.k.a. 'de ultieme relatietest' staat voor een exotische locatie, afleiding en verleiding in de vorm van mannelijk én vrouwelijk schoon, en kampvuren waarbij de beelden heter zijn dan het vuur. In het programma proberen koppels namelijk te weten te komen hoezeer hun relatie bestand is tegen - hoe kan het ook anders - 'temptation'.Wie in de voetsporen van Ciska en Gringo wil treden, of zijn/haar relatie eens dringend moet 'testen', kan zich inschrijven via de site. Oh ja, ook verleidsters zijn welkom. (EDW)