Geruchten deden de ronde dat het nieuwe seizoen van 'American Horror Story' zou plaatsvinden in een circus. Maar Douglas Petrie vertelt nu in een podcast van de Nerdist Writer's Panel dat het verhaal zich afspeelt in de kermiswereld. Dat er enge verhalen uit deze wereld zullen voortkomen, is wel zeker.

Jessica Lange

'American Horror Story' is een anthologieserie waarbij elk seizoen een verhaal heeft dat op zich staat. Het decor en het verhaal zijn helemaal anders, maar de cast blijft bij deze serie min of meer hetzelfde. Dat zal voor het nieuwe seizoen niet anders zijn. Jessica Lange was de voorbij drie seizoenen telkens een belangrijk personage. "Elke keer opnieuw zegt Lange dat het haar laatste seizoen is," zegt bedenker Ryan Murphy aan The Hollywood Reporter. "Maar het staat al vast dat ze ook in het vierde seizoen meedoet. Haar wens was om eens een Marlene Dietrich-personage te spelen en dat is nu ook het geval."

Het vierde seizoen zal vanaf oktober in Amerika te zien zijn. Wanneer het bij ons op televisie verschijnt, is nog niet zeker. Momenteel zendt Prime het derde seizoen van 'American Horror Story' uit. Hierin focust het verhaal op een heksenkring uit New Orleans. (FL)

Geruchten deden de ronde dat het nieuwe seizoen van 'American Horror Story' zou plaatsvinden in een circus. Maar Douglas Petrie vertelt nu in een podcast van de Nerdist Writer's Panel dat het verhaal zich afspeelt in de kermiswereld. Dat er enge verhalen uit deze wereld zullen voortkomen, is wel zeker. Jessica Lange 'American Horror Story' is een anthologieserie waarbij elk seizoen een verhaal heeft dat op zich staat. Het decor en het verhaal zijn helemaal anders, maar de cast blijft bij deze serie min of meer hetzelfde. Dat zal voor het nieuwe seizoen niet anders zijn. Jessica Lange was de voorbij drie seizoenen telkens een belangrijk personage. "Elke keer opnieuw zegt Lange dat het haar laatste seizoen is," zegt bedenker Ryan Murphy aan The Hollywood Reporter. "Maar het staat al vast dat ze ook in het vierde seizoen meedoet. Haar wens was om eens een Marlene Dietrich-personage te spelen en dat is nu ook het geval." Het vierde seizoen zal vanaf oktober in Amerika te zien zijn. Wanneer het bij ons op televisie verschijnt, is nog niet zeker. Momenteel zendt Prime het derde seizoen van 'American Horror Story' uit. Hierin focust het verhaal op een heksenkring uit New Orleans. (FL)