Het spelprogramma is even simpel als dat het populair is: de panelleden krijgen een thema waarover ze moeten praten zonder 'euh', en een ander verboden woord, te zeggen. Naast Verhulst en Margriet Hermans zal ook Koen Crucke af en toe opnieuw opduiken. Zij krijgen het gezelschap van een aantal jonge BV's, onder wie Maaike Cafmeyer, Jelle De Beule, Karen Damen, Gilles 'de mol' Van Bauwel en James Cooke van Studio 100.

Volgens VIER-woordvoerder Kristof Demasure wordt het 'een hedendaagse invulling van een ouder programma, zoals we dat ook al met De Mol hebben gedaan'.

Het originele programma liep van 1992 tot 1997 en werd na Gert Verhulst gepresenteerd door Donaat Deriemaeker.

Het spelprogramma is even simpel als dat het populair is: de panelleden krijgen een thema waarover ze moeten praten zonder 'euh', en een ander verboden woord, te zeggen. Naast Verhulst en Margriet Hermans zal ook Koen Crucke af en toe opnieuw opduiken. Zij krijgen het gezelschap van een aantal jonge BV's, onder wie Maaike Cafmeyer, Jelle De Beule, Karen Damen, Gilles 'de mol' Van Bauwel en James Cooke van Studio 100.Volgens VIER-woordvoerder Kristof Demasure wordt het 'een hedendaagse invulling van een ouder programma, zoals we dat ook al met De Mol hebben gedaan'. Het originele programma liep van 1992 tot 1997 en werd na Gert Verhulst gepresenteerd door Donaat Deriemaeker.