Detectives Rust en Marty, gespeeld door Woody Harrelson en Matthew McConaughey, zijn vaak zo onverstaanbaar in het geweldige 'True Detective', dat een aflevering zonder ondertiteling bekijken geen sinecure is. Dat vindt ook het Amerikaanse publiek, voor wie het gemompel van de twee heren even moeilijk te ontcijferen is.

Joel McHale maakte voor zijn programma 'The Soup' een grappige 'spoof' op de serie. In het filmpje zien we de twee detectives, vertolkt door Joel McHale en Jim Rash, met een dik zuiders accent onzin uitkramen. De sketch 'Can anyone understand True Detective?' zal dan ook erg herkenbaar zijn voor de meeste kijkers.

Recent verscheen er nog een andere parodie op 'True Detective'. Amerika's nieuwste favoriete acteur McConaughey moet zich in dit filmpje verantwoorden aan de Academy of Motion Picture Arts and Sciences voor de vele 'romcoms' waar hij enkele jaren geleden nog om bekend stond. Kunnen ze de Oscar wel geven aan iemand die meedeed in 'Surfer, Dude' en 'Fool's Gold'? De sleutel tot zijn plotseling succes ligt aan het feit dat hij nu de scenario's leest, alvorens akkoord te gaan om er in mee te spelen, aldus komiek Jon Rudnitsky, die McConaughey op hilarische wijze imiteert.

(PS)

Detectives Rust en Marty, gespeeld door Woody Harrelson en Matthew McConaughey, zijn vaak zo onverstaanbaar in het geweldige 'True Detective', dat een aflevering zonder ondertiteling bekijken geen sinecure is. Dat vindt ook het Amerikaanse publiek, voor wie het gemompel van de twee heren even moeilijk te ontcijferen is. Joel McHale maakte voor zijn programma 'The Soup' een grappige 'spoof' op de serie. In het filmpje zien we de twee detectives, vertolkt door Joel McHale en Jim Rash, met een dik zuiders accent onzin uitkramen. De sketch 'Can anyone understand True Detective?' zal dan ook erg herkenbaar zijn voor de meeste kijkers.Recent verscheen er nog een andere parodie op 'True Detective'. Amerika's nieuwste favoriete acteur McConaughey moet zich in dit filmpje verantwoorden aan de Academy of Motion Picture Arts and Sciences voor de vele 'romcoms' waar hij enkele jaren geleden nog om bekend stond. Kunnen ze de Oscar wel geven aan iemand die meedeed in 'Surfer, Dude' en 'Fool's Gold'? De sleutel tot zijn plotseling succes ligt aan het feit dat hij nu de scenario's leest, alvorens akkoord te gaan om er in mee te spelen, aldus komiek Jon Rudnitsky, die McConaughey op hilarische wijze imiteert.(PS)