Aan grote namen geen gebrek in Boardwalk Empire: de prestigereeks van HBO is bedacht door Terence Winter, een van de schrijvers van The Sopranos, Martin Scorsese regisseerde de pilootaflevering en stond als producent in voor de look van de reeks. Hoofdrolspeler is karakterkop Steve Buscemi die ook enkele afleveringen mocht regisseren. Naast hem duikt ook Michael Shannon ( Revolutionary Road) op als een FBI-agent met enkele religieuze obsessies.

De reeks met de complexe verhaallijnen en donkere thema's keert terug naar het Atlantic City van de jaren 20. Deze compilatievideo toont de beste shots van het eerste en tweede seizoen volgens website FlavorWire.

80 Amazing Shots from 'Boardwalk Empire' from Flavorwire on Vimeo.

Aan grote namen geen gebrek in Boardwalk Empire: de prestigereeks van HBO is bedacht door Terence Winter, een van de schrijvers van The Sopranos, Martin Scorsese regisseerde de pilootaflevering en stond als producent in voor de look van de reeks. Hoofdrolspeler is karakterkop Steve Buscemi die ook enkele afleveringen mocht regisseren. Naast hem duikt ook Michael Shannon ( Revolutionary Road) op als een FBI-agent met enkele religieuze obsessies.De reeks met de complexe verhaallijnen en donkere thema's keert terug naar het Atlantic City van de jaren 20. Deze compilatievideo toont de beste shots van het eerste en tweede seizoen volgens website FlavorWire.80 Amazing Shots from 'Boardwalk Empire' from Flavorwire on Vimeo.