Ricky Gervais' bekendste creatie, David Brent, is voor één avond teruggekeerd naar de Britse televisie. In een lange sketch, getiteld 'The Office Revisited', vertelt Brent hoe hij de laatste tien jaar van zijn leven heeft gevuld als verkoper van schoonmaakproducten en muziekmanager. Eén van de resultaten hiervan is de politieke reggea-single 'Equality Street', in samenwerking met zijn rapper Dom Johnson.

Comic Relief is een jaarlijkse inzamelingsactie ten behoeve van de hulpbehoevenden in Afrika. Het hoogtepunt van de actie is Red Nose Day, een uitzending op de BBC, waarvoor traditioneel korte, speciale afleveringen gemaakt worden van populaire televisieprogramma's. Dit jaar was het de beurt aan 'The Office', tien jaar nadat de eerste aflevering van de sitcom werd uitgezonden. (XVdL)

Equality Street

The Office Revisited

Ricky Gervais' bekendste creatie, David Brent, is voor één avond teruggekeerd naar de Britse televisie. In een lange sketch, getiteld 'The Office Revisited', vertelt Brent hoe hij de laatste tien jaar van zijn leven heeft gevuld als verkoper van schoonmaakproducten en muziekmanager. Eén van de resultaten hiervan is de politieke reggea-single 'Equality Street', in samenwerking met zijn rapper Dom Johnson.Comic Relief is een jaarlijkse inzamelingsactie ten behoeve van de hulpbehoevenden in Afrika. Het hoogtepunt van de actie is Red Nose Day, een uitzending op de BBC, waarvoor traditioneel korte, speciale afleveringen gemaakt worden van populaire televisieprogramma's. Dit jaar was het de beurt aan 'The Office', tien jaar nadat de eerste aflevering van de sitcom werd uitgezonden. (XVdL) Equality StreetThe Office Revisited