Kleine draken worden groot. Over twee weken start het langverwachte derde seizoen van Game Of Thrones. Tijd dus om het publiek extra hongerig te maken met drie nieuwe trailers.

De strijd om de Ijzeren Troon is begonnen. HBO weet dat ze met het middeleeuwse epos Game Of Thrones goud in handen hebben. De Amerikaanse betaalzender haalt dan ook alles uit de kast om de reclamecampagne rond het derde luik in de reeks draaiende te houden. In drie dagen tijd plaatsten de makers evenveel nieuwe video's op hun officiële YouTube-kanaal die de kijkers moeten doen watertanden van de goesting.

De quote "There's a beast in every man. It stirs when you put a sword in his hand" is alvast een veelbelovende omen voor de komende 13 afleveringen. In de trailers komen ook fanfavorieten als Daenerys, Targaryen en Tyrion Lannister voor. Meer geweld, meer zwaardgevechten, meer mythische figuren. Het Lord of the Rings-gehalte wordt nog wat opgekrikt, maar geen kat die hier ook maar één negatief woord over durft te reppen.

Het derde seizoen van Game Of Thrones is gebaseerd op het derde boek uit de A Song of Ice and Fire-reeks van George R. R. Martin. Op 31 maart komt de eerste aflevering op televisie. (TR)

Trailer #2The BeastWar

Kleine draken worden groot. Over twee weken start het langverwachte derde seizoen van Game Of Thrones. Tijd dus om het publiek extra hongerig te maken met drie nieuwe trailers.De strijd om de Ijzeren Troon is begonnen. HBO weet dat ze met het middeleeuwse epos Game Of Thrones goud in handen hebben. De Amerikaanse betaalzender haalt dan ook alles uit de kast om de reclamecampagne rond het derde luik in de reeks draaiende te houden. In drie dagen tijd plaatsten de makers evenveel nieuwe video's op hun officiële YouTube-kanaal die de kijkers moeten doen watertanden van de goesting. De quote "There's a beast in every man. It stirs when you put a sword in his hand" is alvast een veelbelovende omen voor de komende 13 afleveringen. In de trailers komen ook fanfavorieten als Daenerys, Targaryen en Tyrion Lannister voor. Meer geweld, meer zwaardgevechten, meer mythische figuren. Het Lord of the Rings-gehalte wordt nog wat opgekrikt, maar geen kat die hier ook maar één negatief woord over durft te reppen. Het derde seizoen van Game Of Thrones is gebaseerd op het derde boek uit de A Song of Ice and Fire-reeks van George R. R. Martin. Op 31 maart komt de eerste aflevering op televisie. (TR) Trailer #2 The Beast War