'De Ridder', de populaire zondagavondreeks op één met Clara Cleymans in de rol van openbaar aanklager Helena De Ridder, krijgt er twee seizoenen bij. Daarna wordt er een punt achter gezet. Dat meldt de VRT op haar website.

In het derde seizoen dat momenteel wordt opgenomen, maakt de Vlaamse acteur Tom Van Landuyt zijn opwachting. Hij krijgt naar verluidt een grote rol.

'De laatste reeks zal één groot verhaal worden', zegt Vrt-woordvoerder Hans van Goethem op Deredactie.be. Zowel seizoen drie als seizoen vier worden ingekort tot acht afleveringen. (DB)

'De Ridder', de populaire zondagavondreeks op één met Clara Cleymans in de rol van openbaar aanklager Helena De Ridder, krijgt er twee seizoenen bij. Daarna wordt er een punt achter gezet. Dat meldt de VRT op haar website.In het derde seizoen dat momenteel wordt opgenomen, maakt de Vlaamse acteur Tom Van Landuyt zijn opwachting. Hij krijgt naar verluidt een grote rol. 'De laatste reeks zal één groot verhaal worden', zegt Vrt-woordvoerder Hans van Goethem op Deredactie.be. Zowel seizoen drie als seizoen vier worden ingekort tot acht afleveringen. (DB)