Paquin en Moyer zijn beter bekend als dienster Sookie Stackhouse en vampier Bill Compton uit de populaire televisieserie 'True Blood'. Na vier seizoenen verkeren de twee personages in een passionele knipperlichtrelatie. In realiteit is dat geheel anders. Beide, die in 2010 in het huwelijksbootje traden, zijn gelukkig samen en verwachten nu hun eerste kindje. Moyer heeft al een zoon van 12 en een dochter van 10 jaar oud.

Het vijfde seizoen van 'True Blood' staat gepland om op 24 juni van start te gaan op de Amerikaanse betaalzender HBO. Of de zwangerschap van Paquin roet in het eten gaat gooien, is nog niet bekend. (JVDV)

Paquin en Moyer zijn beter bekend als dienster Sookie Stackhouse en vampier Bill Compton uit de populaire televisieserie 'True Blood'. Na vier seizoenen verkeren de twee personages in een passionele knipperlichtrelatie. In realiteit is dat geheel anders. Beide, die in 2010 in het huwelijksbootje traden, zijn gelukkig samen en verwachten nu hun eerste kindje. Moyer heeft al een zoon van 12 en een dochter van 10 jaar oud. Het vijfde seizoen van 'True Blood' staat gepland om op 24 juni van start te gaan op de Amerikaanse betaalzender HBO. Of de zwangerschap van Paquin roet in het eten gaat gooien, is nog niet bekend. (JVDV)