Wat we uit het filmpje kunnen afleiden, is dat Hannah terug samen is met Adam. Of de dwangneuroses onder controle zijn, daar hebben we het raden naar. Maar Hannah zit alvast in de zetel bij een therapeut. Marnie probeert het om de wereld alleen aan te kunnen, al lijkt dat geen eenvoudige opdracht. De eigenzinnige Jessa blijft even eigenzinnig en Shoshanna slaagt er niet in om Ray achter zich te laten.

In de top 60 van beste tv-series plaatste Knack Focus-hoofdredacteur 'Girls' nog op de zevenenveertigste plaats. 'Veel dichter is de Amerikaanse tv niet gekomen bij een indiefilm dan deze door Lena Dunham geschreven en geproduceerde doorlichting van wat het betekent om volwassen te worden in het New York van de laatste jaren en te navigeren tussen de problemen die de wereld én je eigen hoofd je in de weg leggen. Rauw, eerlijk en complexloos maar eindeloos fascinerend', klonk het. (AB)

Wat we uit het filmpje kunnen afleiden, is dat Hannah terug samen is met Adam. Of de dwangneuroses onder controle zijn, daar hebben we het raden naar. Maar Hannah zit alvast in de zetel bij een therapeut. Marnie probeert het om de wereld alleen aan te kunnen, al lijkt dat geen eenvoudige opdracht. De eigenzinnige Jessa blijft even eigenzinnig en Shoshanna slaagt er niet in om Ray achter zich te laten.In de top 60 van beste tv-series plaatste Knack Focus-hoofdredacteur 'Girls' nog op de zevenenveertigste plaats. 'Veel dichter is de Amerikaanse tv niet gekomen bij een indiefilm dan deze door Lena Dunham geschreven en geproduceerde doorlichting van wat het betekent om volwassen te worden in het New York van de laatste jaren en te navigeren tussen de problemen die de wereld én je eigen hoofd je in de weg leggen. Rauw, eerlijk en complexloos maar eindeloos fascinerend', klonk het. (AB)