Eén-netmanager Jean Philip De Tender spreekt van een "unieke tandem". "Ze hebben beide een verschillende achtergrond en een andere stijl - de een wat meer journalistiek, de andere wat meer rock & roll." Om samen met De Soete de nieuwe avondshow te maken zal Braeckman in het najaar Het journaal niet presenteren.

Een startdatum voor de nieuwe avondshow is nog niet bekend. Studio Brussel maakte ook zijn programmaschema voor de maand juni bekend. Sam De Bruyn en Roos Van Acker nemen vanaf 4 juni het ochtendblok voor hun rekening. Linde Merckpoel verhuist dan weer naar de middag samen met Sporza-journalist Stijn Vlaeminck. Verder zijn er 's avonds en in het weekend nieuwe programma's: Blok party van maandag tot en met donderdag en Planet of sound op zondagmiddag. (Belga/RDM)

Eén-netmanager Jean Philip De Tender spreekt van een "unieke tandem". "Ze hebben beide een verschillende achtergrond en een andere stijl - de een wat meer journalistiek, de andere wat meer rock & roll." Om samen met De Soete de nieuwe avondshow te maken zal Braeckman in het najaar Het journaal niet presenteren. Een startdatum voor de nieuwe avondshow is nog niet bekend. Studio Brussel maakte ook zijn programmaschema voor de maand juni bekend. Sam De Bruyn en Roos Van Acker nemen vanaf 4 juni het ochtendblok voor hun rekening. Linde Merckpoel verhuist dan weer naar de middag samen met Sporza-journalist Stijn Vlaeminck. Verder zijn er 's avonds en in het weekend nieuwe programma's: Blok party van maandag tot en met donderdag en Planet of sound op zondagmiddag. (Belga/RDM)