Voor de laatste proef lag de bal nog in het kamp van Koen Wauters, de stand was toen nog 4-3. De laatste uitdaging, de rolstoelmarathon, werd na een snowboardblessure bij Wauters uitgesteld tot een latere datum. De laatste aflevering, waarbij twee punten te verdienen waren, was dus beslissend. De rolstoelmarathon op het lastige parcours in Lanzarote bleek te hoog gegrepen voor Koen Wauters.

Het tv-programma op Eén en VTM hield de voorbije tien weken de kijkers aan het scherm gekluisterd. De kijkcijfers waren ontzettend hoog. Beide zenders hebben nog niet beslist of er een tweede seizoen komt. (AB/BELGA)

Voor de laatste proef lag de bal nog in het kamp van Koen Wauters, de stand was toen nog 4-3. De laatste uitdaging, de rolstoelmarathon, werd na een snowboardblessure bij Wauters uitgesteld tot een latere datum. De laatste aflevering, waarbij twee punten te verdienen waren, was dus beslissend. De rolstoelmarathon op het lastige parcours in Lanzarote bleek te hoog gegrepen voor Koen Wauters.Het tv-programma op Eén en VTM hield de voorbije tien weken de kijkers aan het scherm gekluisterd. De kijkcijfers waren ontzettend hoog. Beide zenders hebben nog niet beslist of er een tweede seizoen komt. (AB/BELGA)