De nieuwe actuashow speelt volgens VT4 in op wat leeft in Vlaanderen en daarbuiten. Tom Lenaerts neemt dagelijks de presentatie voor zijn rekening. Het programma moet samen met 'De Slimste Mens Ter Wereld' het vlaggenschip worden van het nieuwe VT4.

Olivier Goris -programmadirecteur van Woestijnvis- zegt dat het format van de nieuwe actuashow niet vergelijkbaar is met iets dat al op de Vlaamse buis is getoond. Onder anderen Mark Uytterhoeven en Jan Eelen werkten mee aan het nieuwe actualiteitenprogramma.

Volgens VT4 zal de zender zich vanaf dit najaar buiten films en series vooral richten op formats zoals de nieuwe actuashow van Lenaerts - Vlaamse informatieve programma's met een hoog entertainmentgehalte. Woestijnvis zegt dat ze in die context journalisten als Gilles De Coster en Sofie Lemaire hebben aangetrokken. (BW)

De nieuwe actuashow speelt volgens VT4 in op wat leeft in Vlaanderen en daarbuiten. Tom Lenaerts neemt dagelijks de presentatie voor zijn rekening. Het programma moet samen met 'De Slimste Mens Ter Wereld' het vlaggenschip worden van het nieuwe VT4.Olivier Goris -programmadirecteur van Woestijnvis- zegt dat het format van de nieuwe actuashow niet vergelijkbaar is met iets dat al op de Vlaamse buis is getoond. Onder anderen Mark Uytterhoeven en Jan Eelen werkten mee aan het nieuwe actualiteitenprogramma.Volgens VT4 zal de zender zich vanaf dit najaar buiten films en series vooral richten op formats zoals de nieuwe actuashow van Lenaerts - Vlaamse informatieve programma's met een hoog entertainmentgehalte. Woestijnvis zegt dat ze in die context journalisten als Gilles De Coster en Sofie Lemaire hebben aangetrokken. (BW)