Deze week viert Thuis zijn 5000ste aflevering, en daar hoort iets speciaals bij. Groep 24 lanceert, in samenwerking met VRT, een speciale Monopoly-versie van de fictiereeks. Deze editie in beperkte oplage zal vanaf het najaar in de winkel liggen. Wie als eerste deze versie thuis wil krijgen, kan al een doos reserveren via www.MonopolyThuis.be.

Het design en de speelvelden van de speciale Thuis-Monopoly zijn aangepast aan het programma. Zo is de Groenplaats van Antwerpen de keuken van De Withoeve, en de Nieuwstraat in Brussel is het advocatenbureau van Tom. Via de kans- en algemeen fonds-kaarten kan je ook een nieuwjaarscent van Marianne krijgen, een weddenschap van Eddy winnen of een avondje bijklussen in Bar Madam.

De fans bepalen bovendien zelf de laatste twee velden: zij kiezen wie de strafste ondernemers uit Thuis zijn. In de nieuwe versie worden de nutsbedrijven namelijk vervangen door de strafste ondernemers van Thuis. Stemmen kan nog tot volgende week via een.be/thuismonopoly. (Belga)

Deze week viert Thuis zijn 5000ste aflevering, en daar hoort iets speciaals bij. Groep 24 lanceert, in samenwerking met VRT, een speciale Monopoly-versie van de fictiereeks. Deze editie in beperkte oplage zal vanaf het najaar in de winkel liggen. Wie als eerste deze versie thuis wil krijgen, kan al een doos reserveren via www.MonopolyThuis.be. Het design en de speelvelden van de speciale Thuis-Monopoly zijn aangepast aan het programma. Zo is de Groenplaats van Antwerpen de keuken van De Withoeve, en de Nieuwstraat in Brussel is het advocatenbureau van Tom. Via de kans- en algemeen fonds-kaarten kan je ook een nieuwjaarscent van Marianne krijgen, een weddenschap van Eddy winnen of een avondje bijklussen in Bar Madam. De fans bepalen bovendien zelf de laatste twee velden: zij kiezen wie de strafste ondernemers uit Thuis zijn. In de nieuwe versie worden de nutsbedrijven namelijk vervangen door de strafste ondernemers van Thuis. Stemmen kan nog tot volgende week via een.be/thuismonopoly. (Belga)