De tickets voor de "Thuisdag" in de binnenstad van Leuven waren uitverkocht. Met de verkoop van alle 6.000 beschikbare plaatsen bereikte het evenement de maximale capaciteit. Om veiligheidsredenen gingen de kassa's aan het Ladeuzeplein dicht. "Thuisinleuven" was het motto van de "Thuisdag" van Eén en dat kon niet toepasselijker gekozen zijn. Heel wat opnames van de populaire televisiereeks vinden plaats in Leuven.

Het evenement werd zaterdagochtend een beetje overschaduwd door een ongeval met acteur Mathias Vergels (22), die de rol van Lowieke speelt in de soap. Vergels viel in de douche van zijn hotelkamer. Hij werd bevrijd door de brandweer en moest verstek geven. (Belga)

De tickets voor de "Thuisdag" in de binnenstad van Leuven waren uitverkocht. Met de verkoop van alle 6.000 beschikbare plaatsen bereikte het evenement de maximale capaciteit. Om veiligheidsredenen gingen de kassa's aan het Ladeuzeplein dicht. "Thuisinleuven" was het motto van de "Thuisdag" van Eén en dat kon niet toepasselijker gekozen zijn. Heel wat opnames van de populaire televisiereeks vinden plaats in Leuven. Het evenement werd zaterdagochtend een beetje overschaduwd door een ongeval met acteur Mathias Vergels (22), die de rol van Lowieke speelt in de soap. Vergels viel in de douche van zijn hotelkamer. Hij werd bevrijd door de brandweer en moest verstek geven. (Belga)