Hopelijk stoppen daar de voorspellende gaves van het disfunctionele gezin uit Springfield: in de aflevering is Trump aan het eind van zijn ambtsperiode en heeft hij Amerika geruïneerd achtergelaten. Door Trump als een archislecht president uit te beelden, wilden de makers een "waarschuwing" geven voor een "gek geworden" Amerika. In de betreffende episode wordt Trump opgevolgd door Lisa Simpson. Van een van haar raadgevers krijgt presidente Simpson te horen dat het land onder Trump bankroet is gegaan.

Nostradamussen zijn de Simpsons niet: het jaar voordien, in 1999, had de miljardair campagne gevoerd als presidentskandidaat voor de Reform Party om uiteindelijk die strijd op te geven.

(Belga/EK)

Hopelijk stoppen daar de voorspellende gaves van het disfunctionele gezin uit Springfield: in de aflevering is Trump aan het eind van zijn ambtsperiode en heeft hij Amerika geruïneerd achtergelaten. Door Trump als een archislecht president uit te beelden, wilden de makers een "waarschuwing" geven voor een "gek geworden" Amerika. In de betreffende episode wordt Trump opgevolgd door Lisa Simpson. Van een van haar raadgevers krijgt presidente Simpson te horen dat het land onder Trump bankroet is gegaan. Nostradamussen zijn de Simpsons niet: het jaar voordien, in 1999, had de miljardair campagne gevoerd als presidentskandidaat voor de Reform Party om uiteindelijk die strijd op te geven. (Belga/EK)