De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump krijgt een rol naast Homer Simpson. In de aflevering 'een Trumptastische reis' krijgt Homer 50 dollar om te supporteren voor Trump, bewondert hij diens haardos ('Als ik Het aanraak, zal het mijn kaalheid dan genezen?) en wordt Homer opgezogen in Trumps weerbare kapsel.

Wanneer veiligheidsmensen hem er vervolgens uit trekken, zien we Trump die aankondigt dat hij presidentskandidaat is. Met voor hem het bordje: 'TRUMP - Amerika, jij mag mijn ex-vrouw wel zijn'.

Dingen die we spotten in de haardos van Donald Trump: een vlinder, Bigfoot, Amelia Earheart, een gecancelde parkeerkaart voor NBC, een banner van Miss Universe, een kaart van Macy's, een alien, de emotie 'Woede' uit de nieuwe Disney-film Inside Out en apen van Planet of the Apes. (NSK)

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump krijgt een rol naast Homer Simpson. In de aflevering 'een Trumptastische reis' krijgt Homer 50 dollar om te supporteren voor Trump, bewondert hij diens haardos ('Als ik Het aanraak, zal het mijn kaalheid dan genezen?) en wordt Homer opgezogen in Trumps weerbare kapsel.Wanneer veiligheidsmensen hem er vervolgens uit trekken, zien we Trump die aankondigt dat hij presidentskandidaat is. Met voor hem het bordje: 'TRUMP - Amerika, jij mag mijn ex-vrouw wel zijn'.Dingen die we spotten in de haardos van Donald Trump: een vlinder, Bigfoot, Amelia Earheart, een gecancelde parkeerkaart voor NBC, een banner van Miss Universe, een kaart van Macy's, een alien, de emotie 'Woede' uit de nieuwe Disney-film Inside Out en apen van Planet of the Apes. (NSK)