Jeroen Buyse bedriegt samen met Tom Waes nietsvermoedende slachtoffers in De Oplichters, vanaf donderdag 29/4 om 20.50 op VT4.

The Knife met 'Pass this on' in Sen Kväll Med Luuk
Ik heb The Knife leren kennen via een vriend en was meteen verkocht. Dit liveoptreden in de Zweedse tv-show Late Night With Luuk zit geweldig straf in elkaar. Karin Dreijer Andersson, of de vrouw die het nummer playbackt - of was het een man? - brengt het nummer even zwoel als mysterieus. Ook hoe bandlid Olif Dreijer plots meedanst, is geweldig. Fantastisch: een videoclip in een tv-programma.

Deadwood
Een fantastische serie van HBO. De acteurs zijn steengoed - met onder meer Ian McShane die zijn personage Al Swearengen tot op het bot speelt - en er hangt voortdurend een dreigende spanning. Zulke dialogen en zo'n massa 'motherfuckers' zou je toen nooit gehoord hebben, maar ik ga er graag in mee. Omdat ik niet altijd op de volgende aflevering wilde wachten, heb ik me de dvd aangeschaft. Zulke series zouden ze in een marathon moeten uitzenden.

Uitslag van de volksraadpleging over de Lange Wapper
Als inwoner van Antwerpen heb ik tijdens de volksraadpleging over de Oosterweelverbinding een 'neen-stem' uitgebracht. 's Avonds zaten mijn vriendin en ik vol spanning voor de tv de uitslag af te wachten - de eerste keer dat ik zo nieuwsgierig was. Straf: heel veel mensen hebben gestemd. Nog straffer: sommige politici minimaliseren de resultaten. Ik hoop dat er voor de meest leefbare optie zal worden gekozen. Anders komen wij in opstand!

Publiek Geheim
Ik heb enkel de aflevering gezien over de Red Star Line, maar volgende keer kijk ik zeker opnieuw. De tocht tussen Antwerpen en New York die Sven Speybrouck deels overdeed, was erg leerrijk. Boeiend om te zien ook hoe de emigranten op Ellis Island medisch en zelfs psychologisch onderzocht werden - waarbij de vrouwen door Amerikaanse nonnen op hun kuisheid gecontroleerd werden.

The Knife met 'Pass this on' in Sen Kväll Med Luuk Ik heb The Knife leren kennen via een vriend en was meteen verkocht. Dit liveoptreden in de Zweedse tv-show Late Night With Luuk zit geweldig straf in elkaar. Karin Dreijer Andersson, of de vrouw die het nummer playbackt - of was het een man? - brengt het nummer even zwoel als mysterieus. Ook hoe bandlid Olif Dreijer plots meedanst, is geweldig. Fantastisch: een videoclip in een tv-programma. Deadwood Een fantastische serie van HBO. De acteurs zijn steengoed - met onder meer Ian McShane die zijn personage Al Swearengen tot op het bot speelt - en er hangt voortdurend een dreigende spanning. Zulke dialogen en zo'n massa 'motherfuckers' zou je toen nooit gehoord hebben, maar ik ga er graag in mee. Omdat ik niet altijd op de volgende aflevering wilde wachten, heb ik me de dvd aangeschaft. Zulke series zouden ze in een marathon moeten uitzenden. Uitslag van de volksraadpleging over de Lange Wapper Als inwoner van Antwerpen heb ik tijdens de volksraadpleging over de Oosterweelverbinding een 'neen-stem' uitgebracht. 's Avonds zaten mijn vriendin en ik vol spanning voor de tv de uitslag af te wachten - de eerste keer dat ik zo nieuwsgierig was. Straf: heel veel mensen hebben gestemd. Nog straffer: sommige politici minimaliseren de resultaten. Ik hoop dat er voor de meest leefbare optie zal worden gekozen. Anders komen wij in opstand! Publiek Geheim Ik heb enkel de aflevering gezien over de Red Star Line, maar volgende keer kijk ik zeker opnieuw. De tocht tussen Antwerpen en New York die Sven Speybrouck deels overdeed, was erg leerrijk. Boeiend om te zien ook hoe de emigranten op Ellis Island medisch en zelfs psychologisch onderzocht werden - waarbij de vrouwen door Amerikaanse nonnen op hun kuisheid gecontroleerd werden.