Dat melden Medialaan en Safe-T First in een gezamenlijk persbericht.

De reeks "Safety First" vertelt het fictieve verhaal van een klunzige beveiligingsfirma.Een echt bewakingsbedrijf, "Safe-T First", bleek echter niet opgezet met het programma en diende eind vorig jaar een klacht in. Het bedrijf toonde zich vooral bezorgd over de naam van de sitcom.

In onderling overleg werden nu maatregelen genomen om mogelijke verwarring tussen het televisieprogramma en het echte bewakingsbedrijf te vermijden. Zo zal vtm in aankondigingen van het programma voortaan het programmalogo of de zender vermelden. Ook zal in de eindgeneriek van het programma duidelijk vermeld worden dat het programma volledig fictief is.

Het eerste seizoen van het programma "Safety-First" werd onder meer bekroond met een Televisiester voor het beste comedyprogramma en met de Ha! van Humo. De serie van het productiehuis Shelter zal ook een tweede seizoen krijgen, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat wordt uitgezonden. (Belga/LP)

Dat melden Medialaan en Safe-T First in een gezamenlijk persbericht. De reeks "Safety First" vertelt het fictieve verhaal van een klunzige beveiligingsfirma.Een echt bewakingsbedrijf, "Safe-T First", bleek echter niet opgezet met het programma en diende eind vorig jaar een klacht in. Het bedrijf toonde zich vooral bezorgd over de naam van de sitcom. In onderling overleg werden nu maatregelen genomen om mogelijke verwarring tussen het televisieprogramma en het echte bewakingsbedrijf te vermijden. Zo zal vtm in aankondigingen van het programma voortaan het programmalogo of de zender vermelden. Ook zal in de eindgeneriek van het programma duidelijk vermeld worden dat het programma volledig fictief is. Het eerste seizoen van het programma "Safety-First" werd onder meer bekroond met een Televisiester voor het beste comedyprogramma en met de Ha! van Humo. De serie van het productiehuis Shelter zal ook een tweede seizoen krijgen, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat wordt uitgezonden. (Belga/LP)