Het filmproductiehuis Annapurna Pictures wil de sprong naar het kleine beeldscherm wagen en een televisiereeks producen. Het productiehuis heeft Angela Robinson ("True Blood," "Hung") en Alex Kondracke ("Hung," "The L Word") onder de arm genomen voor het script van de reeks die zal draaien rond de levens van filmsterren Greta Garbo en Marlene Dietrich.

Het titelloze project verdiept zich in de relaties van de steractrices met grote namen zoals John Gilbert, Mercedes de Acosta, Tallulah Bankhead, Alla Nazimova, Barbara Stanwyck, Cary Grant en John Wayne.

Rectente filmprojecten van het Amerikaanse Annapurna Pictures zijn onder andere 'The Master, 'Spring Breakers', 'American Hustle' en 'Her'. (LP)

Het filmproductiehuis Annapurna Pictures wil de sprong naar het kleine beeldscherm wagen en een televisiereeks producen. Het productiehuis heeft Angela Robinson ("True Blood," "Hung") en Alex Kondracke ("Hung," "The L Word") onder de arm genomen voor het script van de reeks die zal draaien rond de levens van filmsterren Greta Garbo en Marlene Dietrich. Het titelloze project verdiept zich in de relaties van de steractrices met grote namen zoals John Gilbert, Mercedes de Acosta, Tallulah Bankhead, Alla Nazimova, Barbara Stanwyck, Cary Grant en John Wayne. Rectente filmprojecten van het Amerikaanse Annapurna Pictures zijn onder andere 'The Master, 'Spring Breakers', 'American Hustle' en 'Her'. (LP)