Na vier jaar geleden de VRT ingeruild te hebben voor Woestijnvis, is Sofie Lemaire terug van weggeweest op de openbare omroep. Lemaire werkt mee aan de opstart van een nieuw programma op Canvas. Naast presenteren, zal de gewezen Studio Brussel-stem ook achter de schermen helpen en inzetten op online en radio.

'Fijn om terug bij VRT te zijn', reageert Sofie Lemaire. 'En al helemaal om van nul met iets nieuw te kunnen beginnen bij Canvas. Wat ik hier boeiend vind, is dat ik naast werken voor en achter de schermen me ook online kan uitleven.'

Netmanager van Canvas Reinhilde Weyns is alvast erg opgetogen over de samenwerking: 'Sofie heeft maturiteit, bekijkt de wereld met een nieuwsgierige blik en is oprecht geïnteresseerd om zaken dieper te doorgronden.'

Voor wie niet kan wachten om Lemaire terug te zien en te horen, is er nog meer goed nieuws: in de paasvakantie kan je haar alvast terug horen tijdens het ochtendprogramma van Studio Brussel. Daar vervangt ze Siska Schoeters samen met Linde Merckpoel. (JL)

Na vier jaar geleden de VRT ingeruild te hebben voor Woestijnvis, is Sofie Lemaire terug van weggeweest op de openbare omroep. Lemaire werkt mee aan de opstart van een nieuw programma op Canvas. Naast presenteren, zal de gewezen Studio Brussel-stem ook achter de schermen helpen en inzetten op online en radio.'Fijn om terug bij VRT te zijn', reageert Sofie Lemaire. 'En al helemaal om van nul met iets nieuw te kunnen beginnen bij Canvas. Wat ik hier boeiend vind, is dat ik naast werken voor en achter de schermen me ook online kan uitleven.' Netmanager van Canvas Reinhilde Weyns is alvast erg opgetogen over de samenwerking: 'Sofie heeft maturiteit, bekijkt de wereld met een nieuwsgierige blik en is oprecht geïnteresseerd om zaken dieper te doorgronden.'Voor wie niet kan wachten om Lemaire terug te zien en te horen, is er nog meer goed nieuws: in de paasvakantie kan je haar alvast terug horen tijdens het ochtendprogramma van Studio Brussel. Daar vervangt ze Siska Schoeters samen met Linde Merckpoel. (JL)