Erik Van Looy heeft een nieuwe exclusiviteitscontract met Woenstijnvis ondertekend dat hem ook de komende vijf seizoenen verbindt met het populaire VIER-programma. Dat meldt Het Nieuwsblad. 'Pas als de kijkers 'De Slimste Mens ter Wereld' niet meer lusten, stop ik ermee.'

Van Looy zal in die periode geen andere Woestijnvis-programma's delegeren, enkel 'af en toe een film maken omdat ik niet wil dat de kijker me zes maanden lang aan het werk moet zien op tv. Een halfjaar aan een stuk die lachsalvo's van mij, dat wil ik hen niet aandoen', zegt hij aan de krant.

Dit najaar gaat inmiddels het twaalfde seizoen van start. Wie, wat of hoe de jury en het volledige deelnemersveld er zal uitzien, wordt in september bekendgemaakt'. Eén ding is duidelijk: er zit nog altijd geen sleet op het programma. (DB)

Erik Van Looy heeft een nieuwe exclusiviteitscontract met Woenstijnvis ondertekend dat hem ook de komende vijf seizoenen verbindt met het populaire VIER-programma. Dat meldt Het Nieuwsblad. 'Pas als de kijkers 'De Slimste Mens ter Wereld' niet meer lusten, stop ik ermee.' Van Looy zal in die periode geen andere Woestijnvis-programma's delegeren, enkel 'af en toe een film maken omdat ik niet wil dat de kijker me zes maanden lang aan het werk moet zien op tv. Een halfjaar aan een stuk die lachsalvo's van mij, dat wil ik hen niet aandoen', zegt hij aan de krant. Dit najaar gaat inmiddels het twaalfde seizoen van start. Wie, wat of hoe de jury en het volledige deelnemersveld er zal uitzien, wordt in september bekendgemaakt'. Eén ding is duidelijk: er zit nog altijd geen sleet op het programma. (DB)