Linde Merckpoel, Siska Schoeters en Eva De Roo zijn dit jaar de presentatrices van dienst voor Music For Life. Het team bestaat voor het eerst uitsluitend uit vrouwen. Zoals de voorgaande twee edities mogen de deelnemers zelf bepalen welk goed doel ze ondersteunen. De presentatrices zullen tot 24 december live radio maken vanop De Schorre in Boom.

Het hoogtepunt bestaat uit de 'Warmste Radio', een programma dat op de 24ste van 9u tot 18u tegelijk uitgezonden wordt op alle VRT-netten en wordt gepresenteerd door de verschillende radiostemmen van de verscheidene zenders. Zo zullen de stemmen van Jan Hautekiet & Ayco Duyster, Kim de Brie & Peter Verhulst en Karolien Debecker & Peter Van De Veire deze dag mee verwarmen.

Deelnemers kunnen op de website dewarmsteweek.be hun acties voor Music For Life registreren. Studio Brussel introduceert ook een nieuw concept: de Warmathon. In kader van deze actie worden er in vijf Vlaamse steden loopevenementen georganiseerd tijdens De Warmste Week. Bekende meters en peters zetten hun schouders onder deze actie en roepen op om zoveel mogelijk rondjes te lopen voor het goede doel. (LP)

Linde Merckpoel, Siska Schoeters en Eva De Roo zijn dit jaar de presentatrices van dienst voor Music For Life. Het team bestaat voor het eerst uitsluitend uit vrouwen. Zoals de voorgaande twee edities mogen de deelnemers zelf bepalen welk goed doel ze ondersteunen. De presentatrices zullen tot 24 december live radio maken vanop De Schorre in Boom. Het hoogtepunt bestaat uit de 'Warmste Radio', een programma dat op de 24ste van 9u tot 18u tegelijk uitgezonden wordt op alle VRT-netten en wordt gepresenteerd door de verschillende radiostemmen van de verscheidene zenders. Zo zullen de stemmen van Jan Hautekiet & Ayco Duyster, Kim de Brie & Peter Verhulst en Karolien Debecker & Peter Van De Veire deze dag mee verwarmen.Deelnemers kunnen op de website dewarmsteweek.be hun acties voor Music For Life registreren. Studio Brussel introduceert ook een nieuw concept: de Warmathon. In kader van deze actie worden er in vijf Vlaamse steden loopevenementen georganiseerd tijdens De Warmste Week. Bekende meters en peters zetten hun schouders onder deze actie en roepen op om zoveel mogelijk rondjes te lopen voor het goede doel. (LP)