De kijkers van Ketnet hebben Sien Wynants uit Kessel-Lo tot de nieuwe wrapper verkozen. Sien haalde het van Sander Gillis uit Sint-Martens-Latem in de finale. Dat meldt de redactie.be.

Het nieuws werd bekend gemaakt in "Ketnet king size", de weekendochtendshow van de jongerenzender. Sien en Sander bleven als finalisten over en moesten als laatste opdracht een groot feest organiseren in hun gemeente. Ketnetters konden vervolgens hun stem uitbrengen via sms.

De winnaar werd door MNM-presentator Tom De Cock met een helikopter opgepikt en naar de boomhut gebracht. Het werd uiteindelijk de dolenthousiaste Sien die door de adrenaline in haar lijf niet meteen kon reageren.
In totaal hadden 377 jongeren zich ingeschreven als kandidaat-wrapper waarvan tien kandidaten mochten vertrekken op bootcamp om zich te bewijzen. Sander, Jolien, Marcia, Sien en Lennert overleefden de bootcamp en mochten "proefwrappen", uiteindelijk bleven Sien en Sander over. (RDM)

De kijkers van Ketnet hebben Sien Wynants uit Kessel-Lo tot de nieuwe wrapper verkozen. Sien haalde het van Sander Gillis uit Sint-Martens-Latem in de finale. Dat meldt de redactie.be. Het nieuws werd bekend gemaakt in "Ketnet king size", de weekendochtendshow van de jongerenzender. Sien en Sander bleven als finalisten over en moesten als laatste opdracht een groot feest organiseren in hun gemeente. Ketnetters konden vervolgens hun stem uitbrengen via sms. De winnaar werd door MNM-presentator Tom De Cock met een helikopter opgepikt en naar de boomhut gebracht. Het werd uiteindelijk de dolenthousiaste Sien die door de adrenaline in haar lijf niet meteen kon reageren. In totaal hadden 377 jongeren zich ingeschreven als kandidaat-wrapper waarvan tien kandidaten mochten vertrekken op bootcamp om zich te bewijzen. Sander, Jolien, Marcia, Sien en Lennert overleefden de bootcamp en mochten "proefwrappen", uiteindelijk bleven Sien en Sander over. (RDM)