Sinds de meesterlijke update van Sherlock Holmes door de BBC wordt Benedict Cumberbatch tot het kruim van de Britse acteurs gerekend. In de eerste seizoenen van de heerlijke krimireeks vertolkte hij de titelrol op verrukkelijke wijze als een excentrieke, quasi-autistische speurneus, die gebruikt maakt van hedendaagse hulpmiddelen als een smartphone, de iPad en het internet om de hem voorgelegde misdaden op te lossen. De man had niet veel tijd nodig om menig hart in de huiskamer te veroveren.

Vanaf 1 januari lanceert BBC het derde seizoen rond de geniale detective. Drie dagen later kunt u terecht op Canvas voor de nieuwe afleveringen. In afwachting heeft de Britse openbare omroep een eerste lange trailer gelanceerd. Voor de diehards is er de interactieve trailer: klik hier om nu al exclusieve content te ontdekken (opgelet, spoilers alert).

Sinds de meesterlijke update van Sherlock Holmes door de BBC wordt Benedict Cumberbatch tot het kruim van de Britse acteurs gerekend. In de eerste seizoenen van de heerlijke krimireeks vertolkte hij de titelrol op verrukkelijke wijze als een excentrieke, quasi-autistische speurneus, die gebruikt maakt van hedendaagse hulpmiddelen als een smartphone, de iPad en het internet om de hem voorgelegde misdaden op te lossen. De man had niet veel tijd nodig om menig hart in de huiskamer te veroveren. Vanaf 1 januari lanceert BBC het derde seizoen rond de geniale detective. Drie dagen later kunt u terecht op Canvas voor de nieuwe afleveringen. In afwachting heeft de Britse openbare omroep een eerste lange trailer gelanceerd. Voor de diehards is er de interactieve trailer: klik hier om nu al exclusieve content te ontdekken (opgelet, spoilers alert).