SBS, dat in handen is van Telenet, beschikt momenteel al over de zenders Vier, Vijf en Zes. Het is de bedoeling om daar volgend jaar nog een extra kanaal aan toe te voegen, dat de naam 'Play Zeven' zal krijgen.

Over de concrete invulling en de vormgeving van de zender kan nog niets gezegd worden, verschillende teams zijn dat aan het bestuderen. Wat we wel al weten, is dat het nieuwe kanaal gezien wordt als een aanvulling op de andere zenders.

SBS en Telenet zullen van de gelegenheid ook gebruik maken om die andere zenders eveneens onder het label 'Play' te groeperen. Zo zal Vier worden omgedoopt tot Play Vier, Vijf tot Play Vijf en Zes tot Play Zes. Play is vandaag ook het merk waarmee Telenet betalende inhoud in de markt zet, zoals Play Sports.

De nieuwe zender moet er in 2021 komen. Een concrete startdatum werd nog niet meegedeeld. (Belga)

SBS, dat in handen is van Telenet, beschikt momenteel al over de zenders Vier, Vijf en Zes. Het is de bedoeling om daar volgend jaar nog een extra kanaal aan toe te voegen, dat de naam 'Play Zeven' zal krijgen. Over de concrete invulling en de vormgeving van de zender kan nog niets gezegd worden, verschillende teams zijn dat aan het bestuderen. Wat we wel al weten, is dat het nieuwe kanaal gezien wordt als een aanvulling op de andere zenders. SBS en Telenet zullen van de gelegenheid ook gebruik maken om die andere zenders eveneens onder het label 'Play' te groeperen. Zo zal Vier worden omgedoopt tot Play Vier, Vijf tot Play Vijf en Zes tot Play Zes. Play is vandaag ook het merk waarmee Telenet betalende inhoud in de markt zet, zoals Play Sports. De nieuwe zender moet er in 2021 komen. Een concrete startdatum werd nog niet meegedeeld. (Belga)