In Los Angeles is de 29-jarige acteur Lee Thompson Young overleden. Hij was bekend als detective Barry Frost in de tv-reeks 'Rizzoli & Isles'. Het lichaam van de acteur werd levenloos in zijn woning gevonden. Een officiële doodsoorzaak is er nog niet, maar volgens zijn manager Jonathan Baruch heeft hij zelfmoord gepleegd.

Lee Thompson Young brak eind jaren '90 door in de Disneyserie 'The Famous Jett Jackson'. Hij was ook te zien in series als 'The Guardian', 'South Beach', 'Smallville', 'Scrubs' en 'Rizzoli & Isles' dat momenteel op VIJF loopt.

'Lee was meer dan alleen een briljante jonge acteur, hij was een geweldige, zachtmoedige ziel die echt gemist zal worden', reageert Baruch. (Belga/DB)

In Los Angeles is de 29-jarige acteur Lee Thompson Young overleden. Hij was bekend als detective Barry Frost in de tv-reeks 'Rizzoli & Isles'. Het lichaam van de acteur werd levenloos in zijn woning gevonden. Een officiële doodsoorzaak is er nog niet, maar volgens zijn manager Jonathan Baruch heeft hij zelfmoord gepleegd.Lee Thompson Young brak eind jaren '90 door in de Disneyserie 'The Famous Jett Jackson'. Hij was ook te zien in series als 'The Guardian', 'South Beach', 'Smallville', 'Scrubs' en 'Rizzoli & Isles' dat momenteel op VIJF loopt.'Lee was meer dan alleen een briljante jonge acteur, hij was een geweldige, zachtmoedige ziel die echt gemist zal worden', reageert Baruch. (Belga/DB)