Van 18 tot 24 december trekken de presentatoren van Studio Brussel opnieuw naar de Schorre voor de tiende Music for Life.

Vorig jaar organiseerden luisteraars meer dan 2000 acties. Met het ingezamelde geld werden maar liefst 800 verschillende Vlaamse vzw's gesteund. Niet alleen krijgen ze zo een welkome financiële injectie, ze verwerven ook meer naamsbekendheid, wat meer vrijwilligers en schenkers oplevert.

Ook dit jaar gaat Studio Brussel in zee met de Koning Boudewijnstichting voor de organisatie van "Music for life". Na de benefietactie zorgt de stichting ervoor dat het geld juist terecht komt.

Wie in het najaar een actie wil organiseren voor de "Warmste week", kan zich registeren op musicforlife.be. Ook vzw's kunnen zich nog registeren.

(LP)

Van 18 tot 24 december trekken de presentatoren van Studio Brussel opnieuw naar de Schorre voor de tiende Music for Life. Vorig jaar organiseerden luisteraars meer dan 2000 acties. Met het ingezamelde geld werden maar liefst 800 verschillende Vlaamse vzw's gesteund. Niet alleen krijgen ze zo een welkome financiële injectie, ze verwerven ook meer naamsbekendheid, wat meer vrijwilligers en schenkers oplevert. Ook dit jaar gaat Studio Brussel in zee met de Koning Boudewijnstichting voor de organisatie van "Music for life". Na de benefietactie zorgt de stichting ervoor dat het geld juist terecht komt.Wie in het najaar een actie wil organiseren voor de "Warmste week", kan zich registeren op musicforlife.be. Ook vzw's kunnen zich nog registeren.(LP)