'Meneer Tymon wil in de mate van het mogelijke zo snel weer de draad opnemen bij de BBC', zegt zijn advocaat.

De BBC-producer werd de voorbije dagen overstelpt met dreigberichten van fans van Jeremy Clarkson. Heel wat fans vinden dat hij de schuldige is voor het ontslag van de populaire Top Gear-presentator. Clakson maande zijn publiek aan om Oisin Tymon met rust te laten. 'Ik wil maar even zeggen dat iedereen Ois met rust moet laten, want dit is helemaal zijn schuld niet.'

De advocaat van de producer verklaart dat Tymon geen klacht indient tegen Clarkson na het incident waarbij Clarkson hem verbaal en fysiek aanviel. Ook zou hij geen klacht hebben ingediend tegen Clarkson bij de BBC. Clarkson stapte zelf naar zijn werkgever na de ruzie. (LP)

'Meneer Tymon wil in de mate van het mogelijke zo snel weer de draad opnemen bij de BBC', zegt zijn advocaat.De BBC-producer werd de voorbije dagen overstelpt met dreigberichten van fans van Jeremy Clarkson. Heel wat fans vinden dat hij de schuldige is voor het ontslag van de populaire Top Gear-presentator. Clakson maande zijn publiek aan om Oisin Tymon met rust te laten. 'Ik wil maar even zeggen dat iedereen Ois met rust moet laten, want dit is helemaal zijn schuld niet.' De advocaat van de producer verklaart dat Tymon geen klacht indient tegen Clarkson na het incident waarbij Clarkson hem verbaal en fysiek aanviel. Ook zou hij geen klacht hebben ingediend tegen Clarkson bij de BBC. Clarkson stapte zelf naar zijn werkgever na de ruzie. (LP)