Lewis and Clark, de serie die uit zes afleveringen zou bestaan, wordt geproduceerd door Brad Pitt en Tom Hanks. Na problemen met het weer en strubbelingen binnen de productie, is de filmset echter tijdelijk opgeschort "om een aantal veranderingen door te voeren voordat de camera's opnieuw beginnen draaien." Behalve de praktische problemen waarmee de productie af te rekenen heeft, moet de miniserie ook verder zonder regisseur John Curran (Bekend van The painted veil, Stone en Tracks) en cameraman Rob Hardy (Ex Machina, Tracks en Testament of youth).

In woelig vaarwater

Een flinke slag dus voor de op het boek Undaunted Courage gebaseerde serie, die - zoals we hier eerder al vermeldden - nochtans erg veelbelovend klonk. De makers moeten nu op zoek naar een nieuwe regisseur om vervolgens de opnames. Over de timing daarvan rept HBO geen woord.

Dit nieuws is helaas niet het eerste zorgwekkende bericht vanuit het productiehuis HBO. Eerder al hadden namelijk de twee projecten waaraan David Fincher zou meewerken (Videosyncrazy en Utopia) ook te kampen met flinke creatieve en budgettaire problemen.

(EK, via Indiewire)

Lewis and Clark, de serie die uit zes afleveringen zou bestaan, wordt geproduceerd door Brad Pitt en Tom Hanks. Na problemen met het weer en strubbelingen binnen de productie, is de filmset echter tijdelijk opgeschort "om een aantal veranderingen door te voeren voordat de camera's opnieuw beginnen draaien." Behalve de praktische problemen waarmee de productie af te rekenen heeft, moet de miniserie ook verder zonder regisseur John Curran (Bekend van The painted veil, Stone en Tracks) en cameraman Rob Hardy (Ex Machina, Tracks en Testament of youth).Een flinke slag dus voor de op het boek Undaunted Courage gebaseerde serie, die - zoals we hier eerder al vermeldden - nochtans erg veelbelovend klonk. De makers moeten nu op zoek naar een nieuwe regisseur om vervolgens de opnames. Over de timing daarvan rept HBO geen woord. Dit nieuws is helaas niet het eerste zorgwekkende bericht vanuit het productiehuis HBO. Eerder al hadden namelijk de twee projecten waaraan David Fincher zou meewerken (Videosyncrazy en Utopia) ook te kampen met flinke creatieve en budgettaire problemen. (EK, via Indiewire)