Het iconische rode decor; de vreemde, rood gekostumeerde dwerg en een scheefgetrokken klankentapijt... Onthullend kan je het bezwaarlijk noemen, maar toch: de vijftien seconden durende macabere teaser die de Amerikaanse zender Showtime vrijgeeft is een reminder dat het derde seizoen van Twin Peaks er écht aankomt (en liefst met rasse schreden). De footage werd geplukt uit de eerste seizoenen en laat vermoeden dat regisseur David Lynch nog lang niet klaar is met bepaalde karakters.

Enkele bekende gezichten uit de eerste seizoenen (Kyle Maclachlan ofte Dale Cooper; Dana Ashbrook die Bobby Briggs vertolkte en Sheryl Lee, de eeuwige Laura Palmer) stemden al in voor een nieuw avontuur in het fictieve dorpje. De cast wordt druppelgewijs aangevuld met nieuwe namen. Naast Robert Knepper ('Prison Break', 'Heroes' , 'Arrow') en Amanda Seyfried ('Mean Girls', 'Alpha Dog', 'Veronica Mars') werd nu ook Peter Sarsgaard gestrikt. Hij grossierde tot nog toe vooral in bijrollen, zoals in 'Shattered Glass' (waarvoor hij een Golden Globe-nominatie kreeg), 'Blue Jasmine' en 'Boy's Don't Cry'.

Het derde seizoen van Twin Peaks krijgt achttien afleveringen; de opnames vinden plaats op de locaties waar het allemaal begon; de première is voorzien in 2016. Wordt vervolgd.

Het iconische rode decor; de vreemde, rood gekostumeerde dwerg en een scheefgetrokken klankentapijt... Onthullend kan je het bezwaarlijk noemen, maar toch: de vijftien seconden durende macabere teaser die de Amerikaanse zender Showtime vrijgeeft is een reminder dat het derde seizoen van Twin Peaks er écht aankomt (en liefst met rasse schreden). De footage werd geplukt uit de eerste seizoenen en laat vermoeden dat regisseur David Lynch nog lang niet klaar is met bepaalde karakters.Enkele bekende gezichten uit de eerste seizoenen (Kyle Maclachlan ofte Dale Cooper; Dana Ashbrook die Bobby Briggs vertolkte en Sheryl Lee, de eeuwige Laura Palmer) stemden al in voor een nieuw avontuur in het fictieve dorpje. De cast wordt druppelgewijs aangevuld met nieuwe namen. Naast Robert Knepper ('Prison Break', 'Heroes' , 'Arrow') en Amanda Seyfried ('Mean Girls', 'Alpha Dog', 'Veronica Mars') werd nu ook Peter Sarsgaard gestrikt. Hij grossierde tot nog toe vooral in bijrollen, zoals in 'Shattered Glass' (waarvoor hij een Golden Globe-nominatie kreeg), 'Blue Jasmine' en 'Boy's Don't Cry'.Het derde seizoen van Twin Peaks krijgt achttien afleveringen; de opnames vinden plaats op de locaties waar het allemaal begon; de première is voorzien in 2016. Wordt vervolgd.