'Informatie! Duiding! Verdieping en verbreding! Maar vooral: niemand of niets ontziende satire van de bovenste plank. Dat laatste is een grapje, uiteraard. We werken nu voor de VRT', klink het in het persbericht. Het satirische actuamagazine verhuist van VIER naar Canvas. De Ideale Wereld neemt het uitzenduur over van Ter Zake, dat opnieuw iets na acht uur te zien zal zijn.

De terugkeer gaat ook gepaard met enkele nieuwe rubrieken met inspirerende namen als 'Wip 'm Erin', 'Controversieel koken met Gluten' en 'De terugkeer van Oki de Onzichtbare Clown'. Wie niet kan wachten tot morgen, kan alvast zijn honger stillen met hun versie van '10.000 luchtballonnen'. (AB)

'Informatie! Duiding! Verdieping en verbreding! Maar vooral: niemand of niets ontziende satire van de bovenste plank. Dat laatste is een grapje, uiteraard. We werken nu voor de VRT', klink het in het persbericht. Het satirische actuamagazine verhuist van VIER naar Canvas. De Ideale Wereld neemt het uitzenduur over van Ter Zake, dat opnieuw iets na acht uur te zien zal zijn.De terugkeer gaat ook gepaard met enkele nieuwe rubrieken met inspirerende namen als 'Wip 'm Erin', 'Controversieel koken met Gluten' en 'De terugkeer van Oki de Onzichtbare Clown'. Wie niet kan wachten tot morgen, kan alvast zijn honger stillen met hun versie van '10.000 luchtballonnen'. (AB)