Showtime zendt de twee uur durende première van de nieuwe serie uit op zondag 21 mei om 21 uur New York tijd. Onmiddellijk na deze première (die beschouwd wordt als twee afleveringen) zullen ook afleveringen drie en vier online beschikbaar zijn. Er komen in totaal 18 episodes van een uur.

Dat alles heeft de CEO van Showtime, David Nevins, bekendgemaakt. "Ik denk dat dit de zuivere heroïne-versie is van David Lynch en ik ben wat enthousiast om ze vrij te geven".

Nevins sloot niet uit dat er nog een seizoen komt, maar het huidige seizoen is wel bedoeld als "eenmalig" en "afgesloten".

De oorspronkelijke serie Twin Peaks liep af in 1991 en had cultstatus.

De nieuwe serie bevat een combinatie van acteurs uit de oorspronkelijke serie, nieuwkomers en ook rockartiesten.

Bij degenen die terugkeren: Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn, David Duchovny, Harry Dean Stanton en Russ Tamblyn.

Bij de nieuwkomers: Monica Bellucci, Naomi Watts, Jim Belushi, Laura Dern, Jennifer Jason Leigh, Ashley Judd en Amanda Seyfried.

Uit de muziekwereld: Trent Reznor, Sharon Van Etten, Robin Finck, Eddie Vedder en Sky Ferreira.

(RR)

Showtime zendt de twee uur durende première van de nieuwe serie uit op zondag 21 mei om 21 uur New York tijd. Onmiddellijk na deze première (die beschouwd wordt als twee afleveringen) zullen ook afleveringen drie en vier online beschikbaar zijn. Er komen in totaal 18 episodes van een uur.Dat alles heeft de CEO van Showtime, David Nevins, bekendgemaakt. "Ik denk dat dit de zuivere heroïne-versie is van David Lynch en ik ben wat enthousiast om ze vrij te geven". Nevins sloot niet uit dat er nog een seizoen komt, maar het huidige seizoen is wel bedoeld als "eenmalig" en "afgesloten".De oorspronkelijke serie Twin Peaks liep af in 1991 en had cultstatus. De nieuwe serie bevat een combinatie van acteurs uit de oorspronkelijke serie, nieuwkomers en ook rockartiesten. Bij degenen die terugkeren: Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn, David Duchovny, Harry Dean Stanton en Russ Tamblyn.Bij de nieuwkomers: Monica Bellucci, Naomi Watts, Jim Belushi, Laura Dern, Jennifer Jason Leigh, Ashley Judd en Amanda Seyfried. Uit de muziekwereld: Trent Reznor, Sharon Van Etten, Robin Finck, Eddie Vedder en Sky Ferreira.(RR)