Never Mind the Buzzcocks was een razend populaire muziekquiz waarin twee teams met vaste kapiteins het op ludieke wijze tegen elkaar opnamen. De eerste aflevering verscheen op de beeldbuis in november 1996 en liep 28 seizoenen lang. NMTB was een bijzonder geinige plek waar voormalige boybanders konden verbroederen met ruige rockers en er geen blad voor de mond genomen werd. Zelfs na 260 afleveringen kon de show op veel bijval rekenen.

Kim Shillinglaw en Mark Linsey van BBC hebben echter laten weten dat er geen nieuwe afleveringen zullen komen. "Na 18 jaar willen we de ruimte laten aan nieuwe entertainment formats", klinkt het bij de Britse publieke omroep, tot groot ongenoegen van heel wat fans.

Never Mind the Buzzcocks was een razend populaire muziekquiz waarin twee teams met vaste kapiteins het op ludieke wijze tegen elkaar opnamen. De eerste aflevering verscheen op de beeldbuis in november 1996 en liep 28 seizoenen lang. NMTB was een bijzonder geinige plek waar voormalige boybanders konden verbroederen met ruige rockers en er geen blad voor de mond genomen werd. Zelfs na 260 afleveringen kon de show op veel bijval rekenen. Kim Shillinglaw en Mark Linsey van BBC hebben echter laten weten dat er geen nieuwe afleveringen zullen komen. "Na 18 jaar willen we de ruimte laten aan nieuwe entertainment formats", klinkt het bij de Britse publieke omroep, tot groot ongenoegen van heel wat fans.