De productie van het vierde seizoen gaat deze zomer van start. Wanneer de release van de nieuwe afleveringen plaats zal vinden, is nog niet bekend.

De serie draait om de meedogenloze politicus Frank Underwood, met verve vertolkt door Kevin Spacey, en zijn vrouw Claire (Robin Wright). In 2013 was het de eerste originele serie van Netflix op die gestreamd kon worden. Toen leerden we Frank kennen als senator. In de volgende seizoenen klom hij op de ladder en mocht hij zichzelf vice-president en president noemen. Beide hoofdrolspelers werden bekroond met awards voor hun prestatie in de reeks.

Zal Frank Underwood zijn positie in het Witte Huis behouden in het vierde seizoen of gaat hij ten onder? De hashtag #underwood2016 doet vermoeden dat de serie rond de echte Amerikaanse presidentsverkiezingen zal uitgezonden worden.

De productie van het vierde seizoen gaat deze zomer van start. Wanneer de release van de nieuwe afleveringen plaats zal vinden, is nog niet bekend. De serie draait om de meedogenloze politicus Frank Underwood, met verve vertolkt door Kevin Spacey, en zijn vrouw Claire (Robin Wright). In 2013 was het de eerste originele serie van Netflix op die gestreamd kon worden. Toen leerden we Frank kennen als senator. In de volgende seizoenen klom hij op de ladder en mocht hij zichzelf vice-president en president noemen. Beide hoofdrolspelers werden bekroond met awards voor hun prestatie in de reeks. Zal Frank Underwood zijn positie in het Witte Huis behouden in het vierde seizoen of gaat hij ten onder? De hashtag #underwood2016 doet vermoeden dat de serie rond de echte Amerikaanse presidentsverkiezingen zal uitgezonden worden.