Op de vierde editie van 'Are You Series? ' zullen meer dan vijftien vertoningen plaatsvinden. Het festival opent met 'The Night Manager', in aanwezigheid van de producent Simon Cornwell.

Voorts zal tijdens het festival ook 'Beau Séjour' van het productiehuis deMENSEN worden vertoond. Dat is de nieuwe fictiereeks van Nathalie Basteyns en Kaat Beels - de makers van onder meer 'Clan' - die volgend jaar op Eén zal te zien zijn.

Daarnaast staan op het programma onder andere ook de serie 'The Young Pope' (van Paolo Sorrentino, de regisseur van 'La Grande Bellezza') en 'Ku'Damm 56', dat de prijs voor de beste Europese fictiereeks kreeg op het festival van La Rochelle.

Het evenement vindt van 7 tot 12 december plaats in de Bozar in Brussel.

Op de vierde editie van 'Are You Series? ' zullen meer dan vijftien vertoningen plaatsvinden. Het festival opent met 'The Night Manager', in aanwezigheid van de producent Simon Cornwell. Voorts zal tijdens het festival ook 'Beau Séjour' van het productiehuis deMENSEN worden vertoond. Dat is de nieuwe fictiereeks van Nathalie Basteyns en Kaat Beels - de makers van onder meer 'Clan' - die volgend jaar op Eén zal te zien zijn. Daarnaast staan op het programma onder andere ook de serie 'The Young Pope' (van Paolo Sorrentino, de regisseur van 'La Grande Bellezza') en 'Ku'Damm 56', dat de prijs voor de beste Europese fictiereeks kreeg op het festival van La Rochelle.Het evenement vindt van 7 tot 12 december plaats in de Bozar in Brussel.