Fans van Zooey Deschanel hoeven niet te vrezen dat Megan Fox de plek inneemt van Jess. De rol van Fox, als farmaceutische vertegenwoordiger Reagan, is er eentje van de tijdelijke soort. Reagan neemt even de kamer van Jess over in het appartement dat ze deelt met Nick, Winston en Schmidt.

De woordvoerder van het programma liet weten dat de keuze voor Fox al duidelijk op voorhand vast lag. 'We hadden Megan in ons hoofd toen we deze rol uitschreven. Ze is de perfecte persoon om binnen te vallen in het leven van onze drie mannen en het door elkaar te schudden.' Vanaf januari zal 'New Girl' in zijn nieuwe samenstelling te zien zijn. (AB)

Fans van Zooey Deschanel hoeven niet te vrezen dat Megan Fox de plek inneemt van Jess. De rol van Fox, als farmaceutische vertegenwoordiger Reagan, is er eentje van de tijdelijke soort. Reagan neemt even de kamer van Jess over in het appartement dat ze deelt met Nick, Winston en Schmidt.De woordvoerder van het programma liet weten dat de keuze voor Fox al duidelijk op voorhand vast lag. 'We hadden Megan in ons hoofd toen we deze rol uitschreven. Ze is de perfecte persoon om binnen te vallen in het leven van onze drie mannen en het door elkaar te schudden.' Vanaf januari zal 'New Girl' in zijn nieuwe samenstelling te zien zijn. (AB)