Op 18 oktober 2016 brengt Mark Frost, co-creator van Twin Peaks, een audioboek op de markt onder de vleugels van Flatiron Books. Het luisterverhaal werd veelbelovend 'The Secret History of Twin Peaks' gedoopt. Het audioboek vertelt het verhaal van Twin Peaks nadat de serie van de buis verdween.

De originele cast sprak de stemmen van het verhaal in, waaronder Kyle MacLachlan (Dale Cooper), Russ Tamblyn (Dr. Lawrence Jacoby), Michael Horse (Deputy Hawk), Chris Mulkey (Hank Jennings) en David Patrick Kelly (Jerry Horne).

Ook enkele nieuwe castleden leenden hun stem. Amy Shiels, James Morrison en Robert Knepper nemen een rol op in de nieuwe reeks en spraken ook een deel van het audioboek in.

Met de tv-reeks van Twin Peaks in het achterhoofd, lijkt het best om op 18 oktober ramen en deuren te sluiten en een dampende kop koffie klaar te zetten voor we op play drukken. Een stuk kersentaart om de ontrafeling van de mysteries en geheimen beter verteerbaar te maken, is ook op z'n plaats.

Ook wordt de originele soundtrack van Twin Peaks begin september opnieuw uitgebracht.

(LP)

Op 18 oktober 2016 brengt Mark Frost, co-creator van Twin Peaks, een audioboek op de markt onder de vleugels van Flatiron Books. Het luisterverhaal werd veelbelovend 'The Secret History of Twin Peaks' gedoopt. Het audioboek vertelt het verhaal van Twin Peaks nadat de serie van de buis verdween. De originele cast sprak de stemmen van het verhaal in, waaronder Kyle MacLachlan (Dale Cooper), Russ Tamblyn (Dr. Lawrence Jacoby), Michael Horse (Deputy Hawk), Chris Mulkey (Hank Jennings) en David Patrick Kelly (Jerry Horne).Ook enkele nieuwe castleden leenden hun stem. Amy Shiels, James Morrison en Robert Knepper nemen een rol op in de nieuwe reeks en spraken ook een deel van het audioboek in. Met de tv-reeks van Twin Peaks in het achterhoofd, lijkt het best om op 18 oktober ramen en deuren te sluiten en een dampende kop koffie klaar te zetten voor we op play drukken. Een stuk kersentaart om de ontrafeling van de mysteries en geheimen beter verteerbaar te maken, is ook op z'n plaats. Ook wordt de originele soundtrack van Twin Peaks begin september opnieuw uitgebracht.(LP)