VIER gaat opnieuw haar zendschema aanpassen. Mijn Bijt Hond verschuift van donderdag naar maandag, wellicht net vóór de aanvang van de kerstperiode. Het exacte uur van uitzending is nog niet bekend, maar mogelijk neemt het populaire humaninterestmagazine de plaats in van De Kruitfabriek dat tijdens het eindejaar tijdelijk opgeborgen wordt.

Man Bijt Hond krijgt sinds de lancering van VIER elke donderdag rond 22.25 uur zendtijd. Vrij laat in vergelijking met programmering op Eén, waar het voordien dagelijks na Het Journaal voor hoge kijkcijfers zorgde. (DB)

VIER gaat opnieuw haar zendschema aanpassen. Mijn Bijt Hond verschuift van donderdag naar maandag, wellicht net vóór de aanvang van de kerstperiode. Het exacte uur van uitzending is nog niet bekend, maar mogelijk neemt het populaire humaninterestmagazine de plaats in van De Kruitfabriek dat tijdens het eindejaar tijdelijk opgeborgen wordt. Man Bijt Hond krijgt sinds de lancering van VIER elke donderdag rond 22.25 uur zendtijd. Vrij laat in vergelijking met programmering op Eén, waar het voordien dagelijks na Het Journaal voor hoge kijkcijfers zorgde. (DB)