Voor het komende, het vijfenveertigste ondertussen, seizoen van de iconische kindershow trommelden de makers weer heel wat bekend volk op. The Hollywood Reporter meldt dat zowel Ed Sheeran als Macklemore een kindvriendelijke song zullen brengen naast de wereldberoemde Muppets.

Het lijstje van bekende voorgangers is eindeloos. Sterren als Johnny Cash, Paul Simon, Stevie Wonder en Michael Jackson speelden ooit een bijrol in Sesamstraat. Meer recent maakten ook zangeressen als Beyoncé, Alicia Keys en Norah Jones hun opwachting.

Macklemore, 'Mucklemore' voor de gelegenheid, brengt een parodiesong gebaseerd op zijn wereldhit 'Thrift Shop'. Samen met de Muppets leert hij zijn afval recycleren. Sheeran op zijn beurt brengt een nieuwe song over het leven thuis en op school. Helemaal educatief dus. De episodes met deze bekende heren zullen pas eind 2014 op tv verschijnen. Ook Tina Fey zegde al toe voor een bijrol, Claire Danes en Ian McKellen zouden de Muppets ook een bezoekje brengen. (AB)

Voor het komende, het vijfenveertigste ondertussen, seizoen van de iconische kindershow trommelden de makers weer heel wat bekend volk op. The Hollywood Reporter meldt dat zowel Ed Sheeran als Macklemore een kindvriendelijke song zullen brengen naast de wereldberoemde Muppets.Het lijstje van bekende voorgangers is eindeloos. Sterren als Johnny Cash, Paul Simon, Stevie Wonder en Michael Jackson speelden ooit een bijrol in Sesamstraat. Meer recent maakten ook zangeressen als Beyoncé, Alicia Keys en Norah Jones hun opwachting.Macklemore, 'Mucklemore' voor de gelegenheid, brengt een parodiesong gebaseerd op zijn wereldhit 'Thrift Shop'. Samen met de Muppets leert hij zijn afval recycleren. Sheeran op zijn beurt brengt een nieuwe song over het leven thuis en op school. Helemaal educatief dus. De episodes met deze bekende heren zullen pas eind 2014 op tv verschijnen. Ook Tina Fey zegde al toe voor een bijrol, Claire Danes en Ian McKellen zouden de Muppets ook een bezoekje brengen. (AB)