Studio Brussel maakte zondag bekend dat alle medewerkers in quarantaine geplaatst worden en zich moeten laten testen nadat twee medewerkers positief getest hadden op het coronavirus. Het gaat in totaal om een vijftigtal medewerkers. Maandag kwam daar nog een derde bevestigde besmetting bij en ook presentator Michèle Cuvelier ligt ziek in bed.

Siska Schoeters, Otto-Jan Ham, Linde Merckpoel, Tomas De Soete en Vincent Byloo keren daarom tijdelijk terug naar StuBru. De vijf presentatoren nemen deze en volgende week elk een of twee avondspitsen voor hun rekening. Dat zullen ze doen vanuit de studio in Brussel, waardoor ze geen fysiek contact hebben met de collega's in quarantaine. (Belga)

Studio Brussel maakte zondag bekend dat alle medewerkers in quarantaine geplaatst worden en zich moeten laten testen nadat twee medewerkers positief getest hadden op het coronavirus. Het gaat in totaal om een vijftigtal medewerkers. Maandag kwam daar nog een derde bevestigde besmetting bij en ook presentator Michèle Cuvelier ligt ziek in bed. Siska Schoeters, Otto-Jan Ham, Linde Merckpoel, Tomas De Soete en Vincent Byloo keren daarom tijdelijk terug naar StuBru. De vijf presentatoren nemen deze en volgende week elk een of twee avondspitsen voor hun rekening. Dat zullen ze doen vanuit de studio in Brussel, waardoor ze geen fysiek contact hebben met de collega's in quarantaine. (Belga)