Merckpoel werkt al sinds 2008 voor Studio Brussel als presentatrice, maar concentreerde zich sinds begin vorig jaar op de digitale kanalen van de zender. Ze maakte 'Linde vlogt/volgt' en 'Bij Linde', waarin ze luisteraars en kijkers verraste en verhalen bracht. 'Elke dag voelde als een nieuw avontuur', zo zegt ze over deze periode. 'Ik ben blij dat we dat nu kunnen verderzetten bij Eén. Een plek die nu al voelt als thuis.'

Ook Olivier Goris, netmanager van Eén, is blij dat Merkcpoel haar verhalen binnenkort op de onlinekanalen van Eén zal brengen. 'Zij speelt in op wat er leeft en brengt verhalen die een breed publiek raken. En dat is ook wat Eén dagelijks doet', zegt hij.

Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel, zegt dat de presentatrice 'een klasse en fenomeen op zichzelf is geworden', en dat haar vlogs op het internet heel breed in Vlaanderen leefden. 'We zijn heel blij dat ze nu nog veel meer van dit moois zal kunnen tonen voor onze grote broer Eén. En dat ze nog regelmatig bij StuBru over onze gekende vloer zal komen.'

Linde Merckpoel kondigde tijdens haar uitzending van zondag nog een ander 'projectje' voor de toekomst aan. 'Laat ik zeggen dat het nu nog een heel klein projectje is, maar het wordt groter, en tegen begin december zou het ongeveer af moeten zijn', zei de presentatrice, die zo duidelijk maakte dat ze haar eerste kindje verwacht.

Merckpoel werkt al sinds 2008 voor Studio Brussel als presentatrice, maar concentreerde zich sinds begin vorig jaar op de digitale kanalen van de zender. Ze maakte 'Linde vlogt/volgt' en 'Bij Linde', waarin ze luisteraars en kijkers verraste en verhalen bracht. 'Elke dag voelde als een nieuw avontuur', zo zegt ze over deze periode. 'Ik ben blij dat we dat nu kunnen verderzetten bij Eén. Een plek die nu al voelt als thuis.' Ook Olivier Goris, netmanager van Eén, is blij dat Merkcpoel haar verhalen binnenkort op de onlinekanalen van Eén zal brengen. 'Zij speelt in op wat er leeft en brengt verhalen die een breed publiek raken. En dat is ook wat Eén dagelijks doet', zegt hij. Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel, zegt dat de presentatrice 'een klasse en fenomeen op zichzelf is geworden', en dat haar vlogs op het internet heel breed in Vlaanderen leefden. 'We zijn heel blij dat ze nu nog veel meer van dit moois zal kunnen tonen voor onze grote broer Eén. En dat ze nog regelmatig bij StuBru over onze gekende vloer zal komen.' Linde Merckpoel kondigde tijdens haar uitzending van zondag nog een ander 'projectje' voor de toekomst aan. 'Laat ik zeggen dat het nu nog een heel klein projectje is, maar het wordt groter, en tegen begin december zou het ongeveer af moeten zijn', zei de presentatrice, die zo duidelijk maakte dat ze haar eerste kindje verwacht.