Het 26-jarige muzikale fenomeen Lady Gaga maakt op 20 mei haar opwachting in de Amerikaanse animatieserie 'The Simpsons'. Voor de seizoensfinale, die die dag in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, komt ze naar de woonplaats van de familie Simpson om de neerslachtige Lisa op te vrolijken. Dat meldt de Amerikaanse krant USA Today.

Lady Gaga komt in Springfield aan met de 'Lady Gaga Express', een trein die wordt aangedreven door een enorm, vlammenspuwend bustier. In de aflevering zal de zangers maar liefst 18 keer van outfit wisselen, en dat op 22 minuten tijd.

Gaga sprak haar tekst al in augustus in. Toen liet ze weten dat dit "zenuwslopend" was geweest. (Belga/DB)

Het 26-jarige muzikale fenomeen Lady Gaga maakt op 20 mei haar opwachting in de Amerikaanse animatieserie 'The Simpsons'. Voor de seizoensfinale, die die dag in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, komt ze naar de woonplaats van de familie Simpson om de neerslachtige Lisa op te vrolijken. Dat meldt de Amerikaanse krant USA Today. Lady Gaga komt in Springfield aan met de 'Lady Gaga Express', een trein die wordt aangedreven door een enorm, vlammenspuwend bustier. In de aflevering zal de zangers maar liefst 18 keer van outfit wisselen, en dat op 22 minuten tijd. Gaga sprak haar tekst al in augustus in. Toen liet ze weten dat dit "zenuwslopend" was geweest. (Belga/DB)