MTV kon twee jaar lang het wel en wee van de zangeres, bekend van hits als Tik Tok en Blow, volgen. Tijdens die periode werkte de Amerikaanse haar derde album 'Warrior' af en reisde ze de wereld rond om de plaat te promoten. Lagan Sebert, de broer van de zangeres, schoot alle beelden en monteerde de realityserie, samen met een familievriend. MTV zendt in april de eerste aflevering uit in de Verenigde Staten.

"De documentaire onthult een completer beeld van mijn leven", zei Ke$ha. "Mijn leven is niet een en al glamour, maar het is allemaal echt." Volgens MTV geeft de show een exclusieve kijk op Ke$has weg naar de top en haar pogingen om het succes van haar twee vorige albums te herhalen.

Ke$ha bestormde de hitlijsten in 2004 met haar debuutalbum 'Animal', waarvan 2 miljoen albums werden verkocht. Daarna volgden nog 'Cannibal' en 'Warrior'. Ondertussen heeft de Amerikaanse zangeres al samengewerkt met oa. Janice Cooper, Calvin Harris, Justin Bieber en The Flaming Lips. (XVdL)

Ke$ha - Die Young

MTV kon twee jaar lang het wel en wee van de zangeres, bekend van hits als Tik Tok en Blow, volgen. Tijdens die periode werkte de Amerikaanse haar derde album 'Warrior' af en reisde ze de wereld rond om de plaat te promoten. Lagan Sebert, de broer van de zangeres, schoot alle beelden en monteerde de realityserie, samen met een familievriend. MTV zendt in april de eerste aflevering uit in de Verenigde Staten. "De documentaire onthult een completer beeld van mijn leven", zei Ke$ha. "Mijn leven is niet een en al glamour, maar het is allemaal echt." Volgens MTV geeft de show een exclusieve kijk op Ke$has weg naar de top en haar pogingen om het succes van haar twee vorige albums te herhalen. Ke$ha bestormde de hitlijsten in 2004 met haar debuutalbum 'Animal', waarvan 2 miljoen albums werden verkocht. Daarna volgden nog 'Cannibal' en 'Warrior'. Ondertussen heeft de Amerikaanse zangeres al samengewerkt met oa. Janice Cooper, Calvin Harris, Justin Bieber en The Flaming Lips. (XVdL) Ke$ha - Die Young