Jonas Geirnaert zal in nieuwe televisieseizoen van 'De Ideale Wereld' niet te zijn naast zijn compagnon Jelle De Beule. Geirnaert zal samen met zijn vriendin Julie Mahieu schrijven aan een gloednieuwe fictiereeks, waarvoor het duo een subsidie kreeg van het VAF. De reeks, die de werktitel "De dag" draagt, gaat over een minutieus voorbereide gijzeling in een bankkantoor, die niet helemaal verloopt volgens plan. Elke aflevering van de reeks moet een deel van de dag opnieuw vertellen, door de ogen van telkens andere personages.

SBS-woordvoerder Kristof Demasure liet weten dat de deur niet helemaal gesloten is. 'Tot zijn fictieserie klaar is zal Jonas Geirnaert geen tijd hebben om mee te werken, zelfs niet achter de schermen, aan 'De Ideale Wereld'. Later is een terugkeer altijd mogelijk.' Geirnaert zal in het nieuwe seizoen ook niet vervangen worden. 'Er zullen wel wat nieuwigheden zijn en die zullen tegen het najaar wel bekendgemaakt worden.' (AB)

Jonas Geirnaert zal in nieuwe televisieseizoen van 'De Ideale Wereld' niet te zijn naast zijn compagnon Jelle De Beule. Geirnaert zal samen met zijn vriendin Julie Mahieu schrijven aan een gloednieuwe fictiereeks, waarvoor het duo een subsidie kreeg van het VAF. De reeks, die de werktitel "De dag" draagt, gaat over een minutieus voorbereide gijzeling in een bankkantoor, die niet helemaal verloopt volgens plan. Elke aflevering van de reeks moet een deel van de dag opnieuw vertellen, door de ogen van telkens andere personages.SBS-woordvoerder Kristof Demasure liet weten dat de deur niet helemaal gesloten is. 'Tot zijn fictieserie klaar is zal Jonas Geirnaert geen tijd hebben om mee te werken, zelfs niet achter de schermen, aan 'De Ideale Wereld'. Later is een terugkeer altijd mogelijk.' Geirnaert zal in het nieuwe seizoen ook niet vervangen worden. 'Er zullen wel wat nieuwigheden zijn en die zullen tegen het najaar wel bekendgemaakt worden.' (AB)