Wat als een middeleeuws Game Of Thrones-personage mee aan chique New Yorkse tafel schuift? Hangt er natuurlijk van af om wie het gaat. In het geval van Jon Snow kun je maar beter twee keer nadenken.

In deze sketch van het Amerikaanse programma 'Late Night with Seth Meyers' speelt Kit Harington zijn typetje uit de tv-reeks. 'Thank you so much for coming over', klinkt het eerst aan de feestdis. Wat volgt zijn ongemakkelijke gesprekken en hilarische momenten bij de vleet. 'Deze spruitjes zijn geweldig...Wat is dit, pancetta?' (DB)

Wat als een middeleeuws Game Of Thrones-personage mee aan chique New Yorkse tafel schuift? Hangt er natuurlijk van af om wie het gaat. In het geval van Jon Snow kun je maar beter twee keer nadenken.In deze sketch van het Amerikaanse programma 'Late Night with Seth Meyers' speelt Kit Harington zijn typetje uit de tv-reeks. 'Thank you so much for coming over', klinkt het eerst aan de feestdis. Wat volgt zijn ongemakkelijke gesprekken en hilarische momenten bij de vleet. 'Deze spruitjes zijn geweldig...Wat is dit, pancetta?' (DB)