Geen Jon Snow zonder Kit Harington. Althans, dat was wat iedereen dacht... Tot nu. In Jimmy Kimmel Live! tovert de Amerikaanse presentator namelijk niet minder dan drie zwartharige noorderlingen uit zijn hoed, naast diegene die we gewend zijn elke week op ons scherm te zien.

Alledrie voeren ze hun eigen monoloog op. De eerste wekt een doos Frosties tot leven, de tweede brengt een huis aan de man en de derde geeft enkele tips voor een goede haarverzorging. Dat alles in die welbekende lage bas die ons al vaker waarschuwend toesprak.

Vanaf nu behoort dus niet alleen meer 'winter is coming', maar ook 'may contain traces of peanut' en 'perfect for bird watching' tot het vaste arsenaal van Game Of Thrones-oneliners.

(EDW)

Geen Jon Snow zonder Kit Harington. Althans, dat was wat iedereen dacht... Tot nu. In Jimmy Kimmel Live! tovert de Amerikaanse presentator namelijk niet minder dan drie zwartharige noorderlingen uit zijn hoed, naast diegene die we gewend zijn elke week op ons scherm te zien. Alledrie voeren ze hun eigen monoloog op. De eerste wekt een doos Frosties tot leven, de tweede brengt een huis aan de man en de derde geeft enkele tips voor een goede haarverzorging. Dat alles in die welbekende lage bas die ons al vaker waarschuwend toesprak. Vanaf nu behoort dus niet alleen meer 'winter is coming', maar ook 'may contain traces of peanut' en 'perfect for bird watching' tot het vaste arsenaal van Game Of Thrones-oneliners.(EDW)