Jerry Weintraub overleed maandag in de stad Santa Barbara (Californië), zo meldt de krant Los Angeles Times. Hij heeft tijdens zijn lange carrière als producent tientallen langspeelfilms mee tot stand helpen brengen, van "Diner" (1982) tot "Behind the Candelabra" (2013). Zijn meest recente project is de nieuwe Tarzan-film, die in 2016 in de zalen moet komen. Hij is evenwel vooral bekend door zijn bijdrage aan "The Karate Kid" (1984) en aan de Ocean's-trilogie Eleven (2001), Twelve (2004) en Thirteen (2007).

Daarnaast was hij ook een tijdlang als concertpromotor en manager actief in de muziekwereld. Zo heeft hij nog samengewerkt met artiesten als Frank Sinatra, Bob Dylan, Elvis Presley en John Denver.

Jerry Weintraub overleed maandag in de stad Santa Barbara (Californië), zo meldt de krant Los Angeles Times. Hij heeft tijdens zijn lange carrière als producent tientallen langspeelfilms mee tot stand helpen brengen, van "Diner" (1982) tot "Behind the Candelabra" (2013). Zijn meest recente project is de nieuwe Tarzan-film, die in 2016 in de zalen moet komen. Hij is evenwel vooral bekend door zijn bijdrage aan "The Karate Kid" (1984) en aan de Ocean's-trilogie Eleven (2001), Twelve (2004) en Thirteen (2007). Daarnaast was hij ook een tijdlang als concertpromotor en manager actief in de muziekwereld. Zo heeft hij nog samengewerkt met artiesten als Frank Sinatra, Bob Dylan, Elvis Presley en John Denver.